Веб-магазин „Агора“ (2002-2008)

Насловната страница на веб-магазинот Агора на 08.03.2005.

Насловната страница на веб-магазинот Агора на 08.03.2005.

Во периодoт од 11.10.2002. до 08.10.2008. здружението Агора го издаваше Агора – македонски мултикултурен магазин, на три јазици: македонски, албански и српски.

Веб-магазинот излегуваше на еднаш неделно, односно, секоја од рубриките се освежува со нова содржина барем еднаш во текот на седмицата. Содржини опфаќаа теми кои се игнорирани, цензурирани или отсутни во медиумскиот простор на Македонија, со цел да обезбеди поглед од различни аспекти врз тековните проблеми. Повеќе