септември 23, 2021

Рокот за пријавување за тренинг програма за претприемништво продолжен до 31 октомври

АГОРА  – Центар за промовирање на граѓански вредности во рамките на проектот „Младински скок во бизнисот“ (YouthLeap2Business), поддржан од Американската Амбасада во Скопје, објавува Повик …

Повик до млади со бизнис идеи за учество на тренинг програма за претприемништво

АГОРА  – Центар за промовирање на граѓански вредности во рамките на проектот „Младински скок во бизнисот“ (YouthLeap2Business), поддржан од Американската Амбасада во Скопје, објавува Повик …