Month: м.г

Медиумските реформи се во тек, темпото и квалитетот варираат од сектор до сектор

Медиумските реформи се во тек, темпото и квалитетот варираат од сектор до сектор Реформите во медиумската сфера течат, но со различно темпо и квалитет во различните сектори, беше истакнато на денешната презентација на вториот периодичен извештај во рамките на проектот „Опсерваторија на медиумските реформи“ кој го спроведуваат Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“, „Агора“, Центар […]

Read More