Month: м.г

Објавен финалниот извештај на проектот Опсерваторија на медиумските реформи

Објавен финалниот извештај на проектот Опсерваторија на медиумските реформи Проектот „Опсерваторија на медиумските реформи“ кој се однесува на исполнетоста на Итните реформски приоритети (ИРП) за слободата на изразувањето го објави финалниот извештај кој сумарно ги презентира генералните резултати од набљудувањето, во периодот од 1 јули 2017 до 30 септември 2018 година.Во извештајот, во однос на исполнувањето на реформите, […]

Read More