јули 25, 2021
maxresdefault[1]

Доделување награди за „Предводници на целите за одржлив развој“

Организациите „Конект“, „Агора“ и Мрежата на глобалниот договор од Бугарија ги доделија наградите на компании и поединци од компании кои вложуваат во практиките за општествена одговорност и заедницата, извести ТВ „24 вести“.

Наградите за предводници на целите за одржлив развој се доделуваат во три категории: Поединци вработени во компании, компании и млади бизнис лидери. Проектот „Градење меѓусекторски партнерства за одржлив развој“ е финансиран од Европската Унија.