Month: м.г

Стејт Департментот во извештајот користи наоди од проектот „Опсерваторијата на медиумските реформи“

Стејт Департментот во извештајот користи наоди од проектот „Опсерваторијата на медиумските реформи“ Американскиот Стејт Департмент во најновиот Извештај за човекови права ги цитира наодите добиени со периодичниот извештај за статусот на медиумските реформи кој беше изработен во рамките на проектот „Опсерваторија на медиумските реформи“ кој го спроведуваа Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“, „Агора“ и Платформата за […]

Read More